top of page

Mijn naam is Nele Martens (°1980) en ik woon in Opglabbeek/Oudsbergen.

Ik ben getrouwd en mama van twee fantastische kinderen.

Ik studeerde in 2002 af als maatschappelijk assistent.

In 2015 beëindigde ik met succes mijn counselingopleiding contextuele hulpverlening bij Leren-over-Leven en in 2017 beëindigde ik met succes mijn erkende therapieopleidingen bij Leren-over-Leven in Antwerpen.

Permanent bijscholen vind ik belangrijk, vandaar dat ik onder andere in 2019 de jaaropleiding Loyaal Gehecht bij Leren-over-Leven, afgerond heb. In 2021 volgde ik de jaaropleiding geweldloos verzet. 

Ik volg 4 keer per jaar supervisie en leertherapie bij Patsy Verthaert, erkend supervisor bij de BVRGS. Verder kom ik nog vier keer per jaar samen met drie andere contextueel therapeuten als intervisie. Daarnaast zit ik nog in een intervisiegroep.

Bij 'Op Weg' luister ik naar jouw verhaal, jouw vragen en jouw zorgen. Samen met jou en vanuit jouw leefwereld wil ik 'op weg' gaan. Op zoek naar antwoorden. Dit vanuit een rustige en niet veroordelende houding, rekening houdend met jouw tempo.

 

Vanuit mijn meer dan 20 jaar ervaring bij een ambulante ondersteuningsdienst voor mensen met een beperking beschik ik ook over handicap specifieke kennis, zoals autisme, mentale beperking, sociaal emotionele ontwikkeling,...

tijdelijke opname stop

bottom of page