top of page
griet 3_edited.jpg

 

Ik ben Griet Tollet. Al van jongs af aan hou ik ervan om met mensen in gesprek te gaan en te verbinden in het moment.

 

De studie bachelor orthopedagogie (khlim Hasselt) sloot hierbij goed aan. Na deze studie voelde ik behoefte aan meer verdieping alvorens ik het werkveld wou instappen. Ik vond mijn weg naar een vierjarige therapieopleiding aan de hogeschool Zuyd te Heerlen, waar ik hulpverlenen kon combineren met het therapeutische werk en mijn passie muziek. In 2008 studeerde ik af als vaktherapeut (muziek).

Muziek is omwille van praktische redenen in mijn professionele leven op de achtergrond geraakt, al blijf ik hier in mijn vrije tijd erg veel energie uithalen.

Ik begon mijn loopbaan als begeleidster van kinderen uit moeilijke gezinssituaties. Deze kinderen hadden vaak te maken met complex ontwikkelingstrauma. Na een aantal jaar maakte ik de overstap naar mijn huidige werkgever pleegzorg Limburg. Binnen mijn werk heb ik me gespecialiseerd in het omgaan met trauma en traumasensitief werken. Ik heb een aanvullende jaaropleiding traumasensitief begeleiden afgerond bij Rapunzel. Daarnaast ben ik gecertificeerd SEO-beoordelaar (Sociale Emotionele Ontwikkeling).

Wat meer over mij persoonlijk, ik ben een vrolijke, goedlachse ziel die altijd in is voor een inspirerend gesprek. Muziek is mijn passie al van in mijn prille jeugd. Naast muziek vind ik mijn rust in de stilte van de natuur. Samen met mijn partner ben ik gezegend met drie prachtige kinderen, die ons leven rijker maken met hun uitdagingen en avonturen.

Naast mijn hoofdberoep, bied ik ook individuele gesprekken aan voor jongeren en volwassen bij “Op weg”. Graag sta ik met jou stil bij de weg die je al hebt afgelegd, en het kruispunt waar je je nu bevindt. Van daaruit gaan we samen op pad, afgestemd op wat jij nu nodig hebt. Ik geloof sterk in de veerkracht van mensen en de mogelijkheid om altijd nieuwe wegen te verkennen, zodat het leven voor jou terug wat soepeler mag verlopen. Je kan bij mij terecht met individuele vragen en uitdagingen. Verder bied ik pedagogische ondersteuning aan ouders en inschaling van de SEO-R².

Wens je graag een verkennend gesprek, dan ben je van harte welkom.

 

opwegmetgriet@outlook.be 

 0479/08 46 38

bottom of page